Вчера всички станахме свидетели как още една предизборна пушилка беше

...
Вчера всички станахме свидетели как още една предизборна пушилка беше
Коментари Харесай

Главчев за Промяната: Предизборната пушилка около увеличението на пенсиите беше разсеяна

„ Вчера всички станахме очевидци по какъв начин още една предизборна пушилка беше разсеяна – става въпрос за размера на нарастването на пенсиите ”. Това сподели министър председателят Димитър Главчев при започване на днешното съвещание на Министерския съвет, съобщи NOVA.  " Продължаваме промяната - Демократична България " настояваха да има изключително съвещание на парламента по мотив плануваното през юли нарастване на пенсиите, макар уверението на служебното държавно управление, че то ще се случи съгласно заложените в бюджета параметри.

„ Вчера Надзорният съвет на Национален статистически институт взе решение размерът на пенсиите от 1 юли да бъде повишен с 11 % и това в сходство с всички правила. Не може пенсиите на хората да са избирателен афиш. Основната ни задача като служебно държавно управление е провеждането на транспарантни избори и всичко върви по проект в този аспект ”, разясни министър-председателят.

Удостоверяването на машините върви по проект. Очаква се този развой да завърши до 26 май, разгласи още Главчев. 

" Министерският съвет работи само в тенденция за транспарантни избори ", добави още той. 

" Що се отнася до Северна Македония, неведнъж сме декларирали, че сме за развиване на европейския им път, а те имат да извървят доста. Няма да имаме срещу да се причислят към Европейски Съюз, стига единствено да съблюдават всички условия ", сподели Главчев.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР