Вчера всички партии и коалиции регистрираха своите листи за местните

...
Вчера всички партии и коалиции регистрираха своите листи за местните
Коментари Харесай

Откриват национална телефонна линия и имейл за сигнали за изборни нарушения

Вчера всички партии и обединения записаха своите листи за локалните избори в края на октомври. С това на процедура цялата страна е в дейна предизборна акция. Задача на всички институции, в това число и на Министерския съвет, е да осигурим почтени и транспарантни избори. Това сподели при започване на днешното съвещание на държавното управление министър председателят Николай Денков, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Затова и беше основано звено, което сплотява напъните на Главна прокуратура, Министерство на вътрешните работи и ДАНС. Но, с цел да успеем в тази задача, имаме потребност и от подпомагане на българските жители. Затова от петък, 29 септември, в Министерство на вътрешните работи стартират да работят открита национална линия, на която могат да се подават сигнали от всеки еди, и народен имейл адрес, на който също документално могат да се подават сигнали, съобщи Денков.

Линията е с номер: 02 90 112 98. Националният имейл адрес е: [email protected], заяви министър председателят.

Моят апел към всички жители е – отзовете се, изпращайте сигнали. Гарантираме, че незабавно ще се отзоваваме и ще създадем всичко, което зависи от институциите. Нека дружно този път да успеем да пресечем всички изборни нарушавания, сподели още Николай Денков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР