Вчера ви разказахме за суперкросоувъра на BMW – XM, който

...
Вчера ви разказахме за суперкросоувъра на BMW – XM, който
Коментари Харесай

BMW не губи време и показа още по-мощна версия на кросоувъра XM

Вчера ви разказахме за суперкросоувъра на BMW – XM, който може да се похвали с купата за най-мощен модел в гамата на баварския производител. Колата генерира 652 конски сили, с помощта на електромотор и 4.4-литров бензинов мотор. Вчера от BMW загатнаха, че в действителност това няма да е най-мощната версия на кросоувъра и ще забележим осъществяване Label Red, което ще може да се похвали с близо 100 конски сили от горната страна.



От BMW не устояха доста и тази заран разкриха част от техническите характерности на специфичното XM, дружно няколко фотоси. Лимитираният модел се отличава с голям брой червени акценти по купето, в това число към рамките на вратите, вратите, предната решетка и джантите. При общоприетия модел тези детайли са златисти, само че могат да бъдат поръчани и в черен цвят. От компанията не споделят фотография на интериора на Label Red, само че не крият, че там цветовата скица е същата и черното и аленото основават контрастност.



Може би, по-интересното е това което се крие под капака (и под купето) на BMW XM Label Red. Всъдеходът се задвижва от същия 4.4-литров бензинов V8, който генерира 644 конски сили при 5400 оборота в минута и оптимален въртящ миг от 80 нютон метра сред 1600 и 5000 оборота в минута. Заедно с него работи и електромотор, чиято композиция обезпечава 748 конски сили и 997 нютон метра пикова мощ. Трансмисията още веднъж е автоматизирана със седем предавки, а задвижването се предава към четирите колела. Все още няма информация за това какъв брой по-добро е ускорението от общоприетите 4.1 секунди, само че евентуално скоро ще разберем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР