Вчера ви разказахме за пенсионер от Смолян, който е съден

...
Вчера ви разказахме за пенсионер от Смолян, който е съден
Коментари Харесай

Кой всъщност дължи пари на „Топлофикация – София“

Вчера ви разказахме за пенсионер от Смолян, който е съден за отговорности към „ Топлофикация – София “, без да е употребявал услугите ѝ. Днес открихме същинския дебитор.

И двамата се споделят Стефан Борисов Иванов. Единият е роден през 1948 година, вторият – през 1945 година Никога не са се виждали, само че „ Топлофикация “ се намеси в ориста им.

Длъжникът живее в столичния ж.к. „ Люлин “. Съпругата му изясни, че в действителност тя има взаимоотношения с сдружението.

„ Аз съм наказана и си плащаме “, увери тя.

От „ Топлофикация “ обясниха, че са се доверили на Агенцията по вписванията. „ Нямаме съображение да сложим под подозрение това, което е в службата по вписванията “, сподели представителят на сдружението Елизабет Павлова.

От Агенцията пък дадоха отговор, че при тях набеденият дебитор попада като притежател на жилището в „ Люлин “ поради към този момент заличена забрана по банков дълг. Най-вероятно още тогава съвпадението на имената е довело до неточност.

„ Някъде има неточност, този човек няма забрана от „ Топлофикация “ при нас. Защо са подхванати такива дейности, дано отговорят юристите на „ Топлофикация “, сподели изпълнителният шеф на Агенцията Зорница Даскалова.

„ Това е като пиеса на парадокса. Аз съм на страната на жителя Стефан от Смолян – разяснява омбудсманът Мая Манолова. – И имам уверението на изпълнителния шеф на „ Топлофикация “ Беловски, че ще насочат претенцията си към същинския дебитор “.

Вижте повече във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР