Вчера ви показахме видео в което се вижда защо не

...
Вчера ви показахме видео в което се вижда защо не
Коментари Харесай

Вижте как Tesla Model 3 с включен автопилот се удари в патрулка

Вчера ви показахме видео в което се вижда за какво не би трябвало да се има вяра на автопилота на Tesla, изключително когато става въпрос за спрели в профил на пътя коли. И до момента в който във вчерашното видео водачът пое ръководството на автомобила, когато видя, че системата може да не реагира, то в днешното видео нещата не стоят по тъкмо този метод.

Инцидентът за който ще ви разкажем през днешния ден се е случил на 29 август тази година на автомагистрала в Ориндж Каунти. Жена карала бяла Tesla Model 3 с включен автопилот се удря в патрулен автомобил, до момента в който той е спрян в профил на пътя.

Happening now: Orange County. Trooper stopped to help a disabled motorist on I-4. When Tesla driving on “auto” mode struck the patrol car. Trooper was outside of car and extremely lucky to have not been struck.. WB lanes of I-4 remain block as scene is being cleared.

— FHP Orlando (@FHPOrlando)
Патрулката е спряла с включени светлини, с цел да помогне на закъсал лидер на Mercedes, когато Tesla-та връхлита със сериозна скорост в задната и страничната част на служебния автомобил. За наслада на всички, потърпевши няма.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР