Вчера вечерта се състоя световната премиера на изцяло новото пазарно предложение Artura

...
Вчера вечерта се състоя световната
премиера на изцяло новото пазарно
предложение Artura
Коментари Харесай

McLaren Artura вдига 200 км/ч за 8.3 секунди

Вчера вечерта се състоя световната премиера на напълно новото пазарно предложение Artura на McLaren, което дава обещание да предложи напълно ново измерение на динамиката в портфолиото на легендарната марка.

McLaren Artura е първата кола на компанията, която оборудвана с високотехнологичната HPH (High-Performance Hybrid) хибридна система за задвижване, както и първата използваща новата MCLA (McLaren Carbon Lightweight Architecture) карбонова архитектура на купето, в което сериозна роля извършва също по този начин и алуминият.

Задвижващата система на Artura е съставена от напълно нов трилитров, V-образен, шестцилиндров бензинов мотор, който е комбиниран с елекромотор, нова осемстепенна предавателна кутия и батериен блок. Общата оптималната мощност на новия суперспортен автомобил на McLaren е 680 конски сили, а оптималният въртящ момент доближава 720 Нм.



От McLaren споделят, че електрическият мотор на Artura, който е с мощ от 95 конски сили и дава обещание въртящ миг от 225 Нм, е сред основните аргументи автомобилът да бъде най-доброто предложение на компанията по отношение на реакцията на педала на газта.

Новият модел дава обещание опция за ускорение от 0 до 100 км/ч за 3 секунди, от 0 до 200 км/ч за 8.3 секунди, а границата от 300 км/ч се доближава за 21.5 секунди.

Artura се трансформира и в най-икономичната кола на McLaren, като идва с самостоятелност в чист електрически режим от до 30 километра.

Базовата цена на McLaren Artura, който ще се предлага в четири съществени равнища на изпълнение, е избрана на 185 500 английски лири.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР