Вчера Възраждане организира факелно шествие в защита на Конституцията. Страницата

...
Вчера Възраждане организира факелно шествие в защита на Конституцията. Страницата
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане посочи цензура в медия заради шествието за Конституцията

" Вчера " Възраждане " провежда факелно шествие в отбрана на Конституцията. Страницата Offnews го отрази със публикация, чието заглавие виждате на фотографията. Само че през нощта, малко след среднощ, публикацията е редактирана и заглавието е променено, като от него отпада името на " Възраждане ", във Facebook.
" Променен е и съвсем целият текст, като в него " Възраждане " се загатва единствено пътем. Как е изглеждала публикацията преди и в този момент можете да видите на двете фотоси.

Но защото очевидно е било много късно, на цензорите им се е спяло и са пропуснали да сменят етикетите на публикацията, които са си останали същите - Възраждане, Конституция, митинг.

Както е добре известно, сегашният режим желае да забрани " Възраждане ", и за тази цел прокуратурата заведе дело против нас. От друга страна сякаш свободните и демократични медии бягат от името ни като демон от тамян. " Възраждане " плаши както ръководещите, по този начин и техните сякаш опозиционери.
А това е по този начин, тъй като в България всички, и ръководещи, и сякаш съпротива, са част от параванното статукво, прикриващо мръсната действителност на убиваната и ежедневно разграбвана наша страна. Единствено нашата организация няма нищо общо с тях и заради тази причина всички те неистово се опасяват от нас - тъй като знаят, че ние ще ги унищожим. "
 Възраждане излязоха на митинг в поддръжка на настоящата Конституция (СНИМКИ) " Възраждане " излязоха на митинг в поддръжка на настоящата Конституция (СНИМКИ)
С факли и девиз " Конституция се прави от специалисти, не от политици " и пред ликовете на Петко Славейков, Екзарх Антим I, Тодор Икономов...
Припомняме, че с факли и девиз " Конституция се прави от специалисти, не от политици " и пред ликовете на Петко Славейков, Екзарх Антим I, Тодор Икономов и Петко Каравелов симпатизанти на " Възраждане " излязоха на митинг на площад " Народно заседание.


Протестиращите бяха безапелационни, че настоящата ни Конституция е добра и няма потребност от това тя да се трансформира, както и че не би трябвало да се нарушава от хората, облечени във власт.
Недоволството прерасна в шествие, което се насочи към така наречен " триъгълник на властта ", като задачата на митинга е тематиката да влезе на дневния ред на обществото. Те приканиха държавното управление да не пипа нищо, а да подадат оставка.

 Възраждане: Ходът с Конституцията на ГЕРБ е за отклонение на вниманието, прокуратурата остава безконтролна " Възраждане ": Ходът с Конституцията на ГЕРБ е за отклонение на вниманието, прокуратурата остава безконтролна
От Политическа партия " Възраждане " дефинираха като ход на отчаянието и спешен пиар, инициираните от ГЕРБ промени в Конституцията посредством провеждането на...
Първата спирка на шествието беше Министерството на правораздаването, а самото шествие бе предвождано от полицейски патрул и камион с озвучаване. Пред ведомството те резервираха безмълвие, по-късно се насочиха към Съдебната палата.
Лидерът на " Възраждане " попита дали е обикновено да ни ръководят хора, които с Конституцията се пробват да прикрият закононарушенията си .

" През последните години ни се изяснява, че от нас нищо не зависи, ние не сме народ за тях, ние сме материал за тях ", съобщи той.
Според него опитът за смяната на Конституцията е рисков и не би трябвало да се позволява.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР