Вчера в планарната зала на ЕП бяха гласувани предложенията за

...
Вчера в планарната зала на ЕП бяха гласувани предложенията за
Коментари Харесай

Джамбазки изригна срещу Европейската комисия: Лицемерие и наглост!

Вчера в планарната зала на Екологичен потенциал бяха гласувани предложенията за отменяне и изменяне на дискриминационния пакет „ Мобилност “. За страдание, моите сътрудници от Западна Европа за следващ път бяха безусловно решени да се изплюят върху демокрацията, правото на придвижване и свободна икономическа самодейност, и върху самата концепция за единния пазар. Това съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация –.

Той направи коментар по тематиката, с който се възмути от гласуваните текстове, които ощетяват българските превозвачи. Ето изясни Джамбазки:

"Депутатите отхвърлиха препоръчаните от нас промени и по този начин потъпкаха бъдещето на транспортния отрасъл в Източна Европа. Месеци наред слушахме за така наречен „ Зелена договорка “, посредством която бюрократите в Брюксел се пробват да замажат очите на гласоподавателите си, че видите ли, те са толкоз загрижени за бъдещето на нашата планета Земя, а в същия миг поддържат предложение, което ще докара до хиляди празни курсове на тежкотоварни камиони из Европа? ".

Европейският парламент гласоподава на второ четене противоречивия пакет „ Мобилност “

Евродепутатът е безапелационен, че актуалните текстове задължават 570 000 празни камиона да пътуват спомагателни 780 милиона км, изгаряйки 188 милиона литра гориво на година.

"За какво запазване на околната среда приказваме? Това не е двуличие, това е политическа безочливост! ", реагира остро Джамбазки.

Критиката му не спря дотук и той добави още:

"Предвидените текстове, които сътрудниците ни през вчерашния ден утвърдиха задължават водачите да не спят в камионите си, а в особено планувани за тях хотели. Към момента такива места за настаняване няма! Шофьорите знаят това, притежателите на предприятия знаят това и несъмнено, застрахователите знаят това. Явно единствено моите сътрудници от Западна Европа не са наясно с това ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР