Вчера в двореца Кенсингтън се проведе официалното представяне на книгата

...
Вчера в двореца Кенсингтън се проведе официалното представяне на книгата
Коментари Харесай

Когато тъщата ти дойде на гости

Вчера в двореца Кенсингтън се организира формалното показване на книгата Together: Our Community Cookbook . Тя е крайният резултат от първата независима благотворителна акция на Меган Маркъл в ролята си на херцогиня на Съсеск.

 Снимка 379472

На събитието участваха и дамите, с които се срещна в общата кухня, работеща в помощ на засегнатите от пожара в Гренфил Тауър в Лондон. Но като че ли най-важният посетител се оказа различен - майката на Меган .

 Снимка 379473

Дория Рагланд за първи път участва на кралско събитие (ако не броим сватбата, схваща се). След като щерка й публично стана херцогинята, треньорката по йога се върна назад в Съединени американски щати. Но очевидно отсега нататък ще има от ден на ден мотиви за визити на Острова.

 Снимка 379470

Първият ангажимент с основно настоящо лице Меган и в компанията на принц Хари и госпожа Рагланд мина с доста усмивки и страсти, само че не и без терзание . Маркъл още веднъж навлезе в свои води и запретна ръкави да подготви някоя и друга рецепта с дамите, с които е основала кулинарната книга.

 Снимка 379474

А брачният партньор й и тъща му очевидно се усещаха неловко. Ние пък много се забавлявахме да забележим реакциите на принца, когато тъща му е на посетители. Ясно е, че се пробва да се показа на равнище, само че дали не се престарава?

 Снимка 379469

 Меган Маркъл и първото й кралско достижение
Какви ги забърка Меган Маркъл

Една по-различна готварска книга

Или просто е малко раздразнителен , тъй като знае за всички отрицателни мнения освен във връзка с брачната половинка, само че и на тъща му. Със сигурност нямаме самообладание още веднъж да забележим тази блага, фамилна картинка, в която няма изключително място за кралски етикет.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lady (@senuritau) на Сеп 20, 2018 в 2:18 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР