Вчера в 09,09 ч. е съобщено за пожар в кухнята

...
Вчера в 09,09 ч. е съобщено за пожар в кухнята
Коментари Харесай

Забравено на котлона олио предизвика страшен пожар във Варна! Заради инцидента пострада и автомобил

Вчера в 09,09 ч. е обявено за пожар в кухнята на апартамент на 2-я етаж на кооперация на  ул. „ Мирон Игнатиев “ във варненския жк „ Бриз “. На място са изпратени две пожарни, екипите на които са погасили огъня, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

От огъня е унищожено оборудването и обзавеждането в жилището, както и 20 кв.м. ПВЦ дограма, опушени са 100 кв.м. стени. От паднали вследствие на пожара дограма и мазилка са нанесени и материални вреди по предния похлупак на лек автомобил „ Хюндай “. Предполагаема причина  за случая е погрешно потребление на нагревателен апарат – пропуснат включен котлон със съд с лой върху него. 

Пак през вчерашния ден, към 19,50 ч. в с. Аврен, региона под стадиона, по време на придвижване се е запалил  „ Фиат Добло “, като горенето било в двигателния отсек. На място е изпратен екип, който е погасил пожара, само че автомобила е погубен от огъня. Предполагаема причина за възникването – техническа нередовност. 

15 минути след среднощ е обявено за пожар в стая на постройка в околност Акчелар, над картинг пистата. На място е изпратен екип, който е погасил пожара. Изгоряло е обзавеждането в стая, опушени са 20 кв.м. стени. Предполагаема причина за възникването – немарливост при боравене с открит огън. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР