Вчера Тошко Йорданов от ИТН беше избран за председател на

...
Вчера Тошко Йорданов от ИТН беше избран за председател на
Коментари Харесай

Мрежата за Тошко Йорданов: Гавра! Безобразие! Позор!

Вчера Тошко Йорданов от Има Такъв Народ беше определен за ръководител на Комисията по просвета и медии. Това породи десетки гневни мнения. Режисьорът Виктор Димчев пък започва подписка с настояването за оставката на Йорданов.

Ето и част от мненията:  

Стефан Ташев

Колегите,които  ще отразяват комисията по просвета и медии, би трябвало да изискат от работодателите си " нездравословни " добавки към заплатите и да си създадат застраховка " Живот ". А и да внимават какво пишат и споделят, тъй като там един реже ръце и разполовява публицисти с " Крумови закони ".....

Рашел Леви

Тошко е еманация на " културата " на Прехода. Той е лицето на културния " чалга " водач. Чалгаропитек - това е антропонимът на мафиотската субкултурна гражданска война.

Проблемът е, че някой викаше " Мутри, вън! ", а ни поведоха придворните идеолози и поети на мутрите. Към светлите съдбини на възродения народ.

Възмутените интелектуалци, които скубеха коси върху нечие просторечие или върху националните носии на зрелостниците, ни докараха Ицо и Тошко. Брилянтни лица на културната бездна, гурутата на просветителния и възпитателния Потоп.

Да, възмутените от две-три носии и няколко хорА в учебния двор, участваха в общ пърформанс с артистите на незаконния свят в името на " битката с мафията ". Крадците на нематериалност викаха " дръжте крадците! ".

Безценни сте.

Пепа Петрова

Не може 25 години да прави осмиващи скечове против цвета на нацията- за образец Лили Иванова, а в този момент да е отговрен за нея- и то от висотата на Парламента! Срам!

Соня Колтуклиева

Като гражданка и журналистка, изрично правя възражение против избора на Тошко Йорданов, народен представител от „ ИТН “, за ръководител на парламентарната комисия по просвета и медии!

Гавра! Безобразие! Позор!

Да се прегласува, да се избере нов ръководител.

Госпожи и господа народни представители, не наблюдавайте с равнодушие и примирение този терористичен акт против културата и медиите в България. Имайте съвест! Проявете гражданска отговорност.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР