Вчера техници са направили оглед на информационната система в автобуситеОбщински

...
Вчера техници са направили оглед на информационната система в автобуситеОбщински
Коментари Харесай

22 автобуса, използвани в Белгия, са доставени в Русе

Вчера техници са създали оглед на осведомителната система в рейсовете

Общински превоз - Русе е доставил 22 броя рейсове Van Hool A330, създадени в интервала 2007 година - 2007 година и работили за STIB - транспортния оператор на град Брюксел, Белгия. Това научаваме от обява във Facebook на Компания за осведомителни технологии ИБИС.

Техници са създали оглед през вчерашния ден на осведомителната система (това, което е останало в рейсовете от нея) за анализиране опциите за потребление на електронните табели и програмирането им с настоящите направления на общинското транспортно сдружение.

Всеки рейс е оборудван със следните съставни елементи за образна и акустична пътническа информация:

Челно табло с резолюция 192х24 пиксела с RGB поле за номера на линията 40х24 пиксела;

Странично табло с резолюция 128х15 пиксела;

Задно табло за номер на линията с резолюция 40х24 пиксела;

Система за акустична пътническа информация, интегрирана в комплексния модул HANICS;

Двустранен TFT информативен екран в салона с интегриран модул HANICS за обезпечаване на акустичната информация, текстове за маршрута, както и връзка със профилираната STIBIS(специална разработка на вариация на информационния стандарт VDV300 за белгийския транспортен оператор STIB) информационна шина;

Външните LED табла са специфична разработка за STIB и имат характерен комуникационне профил, който не разрешава директното(и другояче стандартно) ръководство от базовите контролери на HANOVER DISPLAYS(ERIC++, ERIC G3, DERIC G3). По време на огледа са извършени съвещания с производителя с оглед намирането на работещо решение, тези табла да се употребяват или със съществуващия HANICS модул, ръководен от външен ИБИС компютър с телеграми DS003, или от устройства от серията ERIC/DERIC, с които лидерът непосредствено да борави.

От особена значимост е, системата да се резервира в целокупност, освен поради характерната челна ел. табела, само че и поради опцията, в бъдеще нейните функционалности да бъдат употребявани по-пълноценно.

Ето за какво, на база на видяното, от техническия екип на ИБИС ще предложат на Общински превоз - Русе да бъдат предоставени мостри от таблата за осъществяване на нужните проби, след което ще дадат и мнение за най-целесъобразното решение.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР