Вчера сутринта при катастрофа на Околовръстното шосе загина френски граждани,

...
Вчера сутринта при катастрофа на Околовръстното шосе загина френски граждани,
Коментари Харесай

Свидетели разказаха за трагичната катастрофа на Околовръстното на София

Вчера сутринта при злополука на Околовръстното шосе почина френски жители, а двама души бяха ранени - французойка и българин. Според очевидци 39-годишният мъж, провокирал злополуката, е карал с 200 км/ч.

 

Колата, в която е бил починалият и ранените се е движела по разпоредбите. Малко-по късно денем се оказа, че мъжът, провокирал злополуката е с 28 прегрешения на пътя. Очакват се и по-късно през днешния ден кръвните му резултати за алкохол и опиати да станат подготвени. Той е в ареста и му е повдигнато обвиняване. 

“По това време на пътя би трябвало сходни произшествия да са малко срещани ”, сподели Главчев. Биляна Борисова описа, че секунди преди да стане случаят, тя и Михаил са минали по Околовръстното шосе.  

 

“Чухме заплашителен гръм, обърнах се и видях, че се появи пушек, а по-късно се разхвърчаха елементи от обърната кола. Позвънихме на телефон 112 незабавно. Обърнахме и отидохме на място, с цел да забележим по какъв начин са потърпевшите и вероятно да използван първа помощ ”, добави тя. 

 

Борисов акцентира, че водачът на първокласния автомобил се е разхождал в профил и е приказвал по телефона.  “По моя преценка частите от колата бяха разхвърчани на към 200 метра. Шофьорът на първокласния автомобил беше несъответстващ, само че не поради шока от тежкия удар, а в резултат на приложимост на доста неща ”, добави Главчев. 

 

Борисова изясни, че се е пробвала да отвори вратата на колата, само че не е съумяла. 

“Видях, че водачът на обърнатия автомобил пълзеше и се опитваше да изкара пасажерите от колата. Чух по какъв начин дамата диша, само че тялото на мъжа беше безжизнено ”, сподели тя. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР