Вчера стартира най-новото телевизионно предаване „Дъ Шоуто“. От bTV обещаха

...
Вчера стартира най-новото телевизионно предаване „Дъ Шоуто“. От bTV обещаха
Коментари Харесай

Жесток провал за Любо Нейков с Дъ Шоуто

Вчера започва най-новото телевизионно предаване „ Дъ Шоуто “. От bTV дадоха обещание първокачествен комизъм, поднесен от обичани комедийни артисти, само че феновете получиха жалка халтура и слаб сюжет, наподобяващ повече на креативна самоинициатива от учебна група. Зрителите изпаднаха в шок от видяното и съжалиха актьорите и екипа, които единствено се излагат, видя Lupa.bg. Добрите артисти Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков - Шайбата и Рада Кайрякова безусловно си плюят на имената с това шоу. В интернет към този момент текат залагания какъв брой време ще се задържи вечерното предаване на дребния екран, като най-оптимистичните прогнози са доникъде на лятото и от есента да спре тази излагация.

" За ”Шоуто на канала” в миналото имаше опрощение. Българска национална телевизия нямаха доста пари за ентертеймънт и също така шоуто въпреки всичко от дълго време не се излъчва.
За “Комиците” също имаше опрощение - беше едно от първите излъчвания на БТВ.
За доста излъчвания, които си отидоха към този момент имаше опрощение.
Но за днешния дебют на “Дъ Шоуто” по БТВ няма никакво опрощение.
Убеден съм, че в случай че събера няколко случайни хора от улицата и пусна камерата на телефона си, ще снима по-идейно и смешно предаване от това нещо… " - зарече се музикантът Венци Мицов.

" Изгледах първото издание на новото предаване по bTV " Дъ Шоуто ". Пълна нелепост. Липса на всякакво възприятие за комизъм. Отвратителна актьорска игра. Срам. Позор. Недоумяващи слова, ориентирани към нищото. Кому е нужно всичко това???!!! Боже, елементарни им... " - изрече се артистът Звезделин Минков.

" ДЪ ШОУТО изцяло оправда упованията ми за некадърен мелез сред Комиците и Шоуто на кАНАЛА. Не е смешно, тъжно е! Ама пък най-малко декорът е прекрасен! " - написа артистът Павел Владимиров.

" Снощи гледах Дъ шоуто!
Винаги виждам първите епизоди на всевъзможни излъчвания, реалита... на съвсем всичко... с цел да имам съображение и право да псува и да не ги виждам повече.
Та, желая да кажа: братя, сестри, дано заедно се хванем за ръце, да сведем глава, да замълчим, който доста го напъва може и сълза да отрони, който не умее да стиска може и ругатня да пусне... само че дано се помолим, дано жарко и енергично да желаяме... да, можем го... да, би трябвало да се обединим... да бъдем същински християни и положителни индивиди... и да се помолим Господу и на шефовете на всички малките екрани, по всички земни кълбета - СПРЕТЕ Гражданско отделение ТОВА ШОУ ВЕДНАГА И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ съдебна експертиза И СЕЩАЙТЕ ЗА НЕГО! " - написа обезверен от видяното фен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР