Вчера стана ясно, че се готви увеличение на цените на

...
Вчера стана ясно, че се готви увеличение на цените на
Коментари Харесай

Общински съветник посочи виновниците за високата цена на тока, включително и Асен Василев

" Вчера стана ясно, че се готви нарастване на цените на тока и парното с 20% от януари. Вина за това имат всички управлявали България след 1989 година, които умишлено саботираха в американска изгода и интерес градежа на АЕЦ Белене. Един от тези многочислени предатели и саботьори е Асен Василев ",, общински консултант от групата на Възраждане в Стара Загора.

" Искам да запитвам продължаващите смяната Василев и Петков, както и тези, които считат да гласоподават за тях - това ли е смяната, да ни върнете в каменния век и да се топлим на дърва, зъзнейки към опушените огнища?
 Експерт обясни какви са проблемите, които водят до висока цена на тока Експерт обясни какви са проблемите, които водят до висока цена на тока
Вече към месец цените на тока на българската борса поддържат извънредно високи равнища. Някои мощно енергоемки производства стопираха, други..

Понеже не очаквам отговор, ще кажа аз какво разбирам под смяна в България. Промяната ще стартира когато ние от Възраждане вкараме в пандизите най-малко няколкостотин някогашни министри, министър-председатели, депутати, кметове, съдии, прокурори, общински съветници, шефове на организации и така нататък

Промяната ще продължи, когато тези няколкостотин станат няколко хиляди. Промяната ще свърши, когато и последният народен изменник и непознат сътрудник получи присъда за закононарушенията си против България и българския народ.

Това е същинската смяна. Другото е следващ американски план, очеизвадно сътворен за да доубие българската страна и националност. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР