Вчера стана ясно, че електрическа тротинетка се е запалила в

...
Вчера стана ясно, че електрическа тротинетка се е запалила в
Коментари Харесай

Пожарите, предизвикани от ел. тротинетки, са все по-често срещани: Как да се предпазим?

Вчера стана ясно, че електрическа тротинетка се е запалила в дома на Цветан Недялков от екипа Слави Трифонов. Самият шоумен разгласи във Фейсбук, че сътрудника му е оживял с помощта на голям шанс.

„ Пиша тези редове, с цел да ви насочва сигнал за внимание, когато купувате такива устройства. Явно технологиите са напреднали, само че не задоволително, с цел да могат да ни предпазят от такива произшествия “, написа тогава Трифонов. 

Колко рискови са батериите в електрическите тротинетки?

Оказва се, чо това е проблем, който става все по постоянно срещан. Само няколко часа, откакто тротинетката избухна в дома на Недялков, английските медии разпространиха видео, на което се вижда по какъв начин електрически скутер се самозапалва. Историята е сходна – 37-годишният Дел Уилямс си купува чисто нова тротинетка и я оставя да се зарежда. Само за секунди цялата кухня е в пламъци, а мъжът се избавя с помощта на шанса – той не е в дома си, когато случаят се случва.

„ Просто желая да благодаря на Господ, че успяхме да се измъкнем оттова цели. Толкова съм признателен, че съм жив. Прекарах осем часа в болница заради поемане на пушек от пожара “, споделя той по-късно, представен от SkyNews.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР