Вчера стана известно, че 73-годишен мъж от София е дал

...
Вчера стана известно, че 73-годишен мъж от София е дал
Коментари Харесай

Дядото, дал 100 бона на измамници, взел част от парите от касата на блока

Вчера стана известно, че 73-годишен мъж от София е дал 100 хиляди лева на телефонни измамници , показали се за служители на реда, които го излъгали, че би трябвало да спомага на полицията за залавяне на телефонни измамници.

Владимир Зюмбюлев разкри, че част от парите е взел от касата на жилищната кооперация , в която живее, оповестява БНР.

 Дядо от София даде 100 бона на телефонни измамници
Дядо от София даде 100 бона на телефонни измамници

Измамниците се показали за служители на реда

" Обади ми се един човек на име Пламен Марков - от Четвърто районно се показа и сподели, че щели да ми се обадят телефонни измамници - една тайфа, която била доста жестока, само че да бъда спокоен, че той е отсреща . И сподели да не се обаждам към този момент по стационарния телефон, да му дам джиесема да контактувам с него и ми сподели да не затварям ", описа Зюмбюлев.

" В петък към края, когато събрах към този момент всичките пари - ошушках всичко, което имах , и той ми сподели: " Недей да споделяш с никого, с родственици (понеже имам сестра, недей на нея да казваш) и аз споделям: " Добре ". И тук се появи един различен и сподели: " Аз съм полковник Василев ". Той ми сподели в действителност: " Няма да споменаваш на никого нищо за това , тъй като водещия на акцията - сподели ми едно име, само че това е без значение, има жена, има деца и те, тъй като са рискови, могат да му взривят жилището ", добави излъганият пенсионер.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР