Вчера социалните мрежи бяха заляти от ухилената физиономия до мега

...
Вчера социалните мрежи бяха заляти от ухилената физиономия до мега
Коментари Харесай

Любимката на Каракачанов и Бойко ни струвала ПОЛОВИН МИЛИОН, за да ходи на Оскарите!

Вчера обществените мрежи бяха заляти от ухилената физиономия до мега холивудски звезди на церемонията по връчването на Оскарите на министъра на туризма Николина Ангелкова. Тя скандализира с посешението си, за което обществено се похвали с снимки.

И всичко това на гърба на нас, данъкоплатците, които „ любезно” й осигуряваме пътуването до Холивуд.

Как е допустимо да пътува с държавни пари и да си прави кефа? Допустимо ли е Ангелкова да се прави на русата или черната Златка и да пуска фотография след фотография като кифлите, които имат сходно държание. Това е министърът на туризма! Тя пътува и си прави кефа за сметка на всички нас,данъкоплатците.

Известният лекар и професор по обществена логика на психиката Петър Иванов разгласява съсивпаш разбор и коментар на това златно пътешестване на любимката на Борисови Каракачанов с какви средства е пътувала госпожа звезда и какъв брой е коствал този воайяж.

*Публикуваме без редакторска интервенция.

"КОЛКО НИ СТРУВА НАША ПЕРСОНА В ХОЛИВУД?

Кой заплаща на една Персона разноските по пребиваването ѝ в Холивуд на Оскарите? Само не ми казвайте, че тя си ги заплаща със заплатата си, тъй като няма по какъв начин да е така - сумата е към $15000 единствено за самата Вечер на Оскарите.
Билетите за церемонията по награждаване "Оскар " не се оферират за продажба - те се популяризират от кино студия, несъмнено, не гратис. Местата, които са най-отдалечени от сцената, костват към $250, а най-отпред има за $750 и $1000.

Дават се пари за визия, облекло, аксесоари. На стилиста за избор на жанр и общ облик се дават най-малко $500 - $3000, плюс наемане или закупуване на смокинг/вечерна рокля, която също коства кръгла сума $2-3000.
Дотук - $5-7000.

Облеклото обаче е единствено половината от разноските за визия. Втората половина - коса, грим, парфюм, козметика, аксесоари и други, също костват доста. Цените за услугите на стилистите-фризьори стартират от най-малко $370 и стигат до $1700. Общата сума по това друго перо в разноските е към $5000.

И последната стъпка: наемане на кола, с цел да се стигне до Залата. Наемане на лимузина коства от Щатски долар 100 до Щатски долар 400 на час, за вечерта на Оскарите е разполагаем чартърен за минимум 8 часа, коства от $800 до $3200.
Вечерта с Оскарите коства на Персоната към $15000.

Извън тази сума от $15000, тя е единствено за Персоната и за самата гала, са пътните, дневните, нощувките на Персоната, разноските за антуража ѝ (няколко души) - също пътни, дневни, нощувки и други за тях.
По мои данни тези разноски над 15-те хиляди $ са още към Щатски долар 55000.

Или, общо визитата на Персоната коства към $70000, в български пари - 110000 лв..

Още нещо, в случай че някой спонсор, от туризма да вземем за пример, е платил тези пари, значи разноските за сметка на данъкоплатците по пребиваването на Персоната в Холивуд са още по-големи, защото този спонсор би дал 110000 лв., единствено в случай че чака да завоюва най-малко пет пъти повече (20:80 е известна формула за систематизиране във властта и никой не я пренебрегва).

И по този начин, парлевуфрансета благи, едно отиване на наша Персона в Холивуд ни коства на нас, данъкоплатците, мисля, към половин милион лв., нищо работа.
Бълхъ нъ ухапълъ! "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР