Вчера Слави Трифонов обяви, че на 31 юли 2019 г. Шоуто

...
Вчера Слави Трифонов обяви, че на 31 юли 2019 г. Шоуто
Коментари Харесай

Слави раздава подаръците от шоуто си, сред тях е и лимузина Мерцедес

Вчера Слави Трифонов разгласи, че на 31 юли 2019 г.  " Шоуто на Слави “ ще спре да съществува. Ето какво показа още огромният шоумен по този мотив:

" Това шоу не е мое и на моя екип, то е наше. Тоест ваше, уважаеми фенове. Общо е. През всичките тези години аз получих доста дарове от гостите ми в шоуто. Тоест, вие, уважаеми фенове, получихте доста дарове от гостите ни в шоуто. И напълно заслужено считам, че те не би трябвало да стоят в мен.

" През всичките тези 19 години аз съм получил 1435 подаръка от гостите ни в шоуто. Към тях обаче аз добавям диванчето в шоуто, моя стол, бюрото, шестте портрета на Краси Радков, Мариан Бачев, Иво Сиромахов и моя благосклонност, както и 9 книги. Това са 9 скъпи книги. Това са 9-те книги, в които са писали гостите ни в шоуто. … И тези 9 книги, уважаеми фенове, също са ваши. Деветима от вас ще имат опцията да имат парченце от духа на толкоз доста хора, гостували в шоуто. “ – разгласи Слави Трифонов.

Тези подаръци ще бъдат раздадени посредством лотария, за която може да се запишете на адрес:  www.final.slavishow.com

Част от подаръците е и Mercedes S класа, който беше представен с видео от Краси Радков и Ванката.  " Това е лимузина, която беше нужна, с цел да осигурим комфорт на международните звезди, само че ние считаме, че международните звезди и феновете на нашето шоу са на едно равнище и по тази причина този Мерцедес ще стане благосъстоятелност на един от вас “, сподели Слави.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР