Вчера шефът на МВР Бойко Рашков каза пред журналисти, че

...
Вчера шефът на МВР Бойко Рашков каза пред журналисти, че
Коментари Харесай

Владислав Горанов отново е привикан на разпит в полицията

Вчера шефът на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков сподели пред публицисти, че джипът е бил регистриран преди да е създаден.

Горанов за първи път се спря пред чакащите го публицисти и сподели: “Знам, че е автомобилът е регистриран два пъти и при тях не е открит проблем. Граничният служител на реда разпореди: “Наредиха ми да се върнете обратно”. Три пъти съм идвал за лекия автомобил. И различен път по сигнала на БОЕЦ. Не са идвали пари към мен от Васил Божков. Нито са отивали пари към Борисов. Аз съм единствено ползвател на лекия автомобил. Вероятно става дума за документална машинация. Аз съм единствено ползвател на лек автомобил на лизинг.

По тематиката с изказванията на Божков съм разпитван три пъти в прокуратурата. Министерство на вътрешните работи прави инспекция, която няма да добави стойност. Нови обстоятелства няма по какъв начин да се прибавят. Опитът на БОЕЦ цели едно-Борисов да дава пояснения пред камерите. Има логичност за политическа офанзива. Хляб няма да има, трябват зрелища”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР