Вчера семейство Гущерови отпразнува първия рожден ден на най-пресния си

...
Вчера семейство Гущерови отпразнува първия рожден ден на най-пресния си
Коментари Харесай

Крава за разплод - това е Светлана Гущерова за мъжа си, който я оплоди за 4-ти път!

Вчера семейство Гущерови отпразнува първия рожден ден на най-пресния си правоприемник, а през днешния ден Светлана Гущерова чака още по-нова " партида ". Да, брачната половинка на Християн Гущеров е бременна с четвърто отроче - за потрес и на най-близките си хора.

Да, прелестно е да се плодиш и размножаваш, само че както всяко едно нещо, по този начин и това би било добре да е в умерени граници. Или най-малко сред децата да има някаква съответна възрастова разлика. Докато, общо взето, русокоската " празно " не оставя - има-няма всяка година тя " наедрява ".

" То, дет се вика, не можеш да обърнеш внимание на към този момент родените си деца, поради новата бременност, хормонални промени, прегледи и прочие. Много е необичайно това - роди и хайде още веднъж, все сначала... ", разясняват близки до семейството Гущерови.

След което обаче стават много по-хапливи и издават повода за тази цикличност при Светлана. По думите им, това се дължи само на обстоятелството, че Християн Гущеров гледал на нея просто като на крава за разплод, колкото й грозно да звучи. И се надявал, че като има повече деца, то татко му - Добромир Гущеров, ще остави по-голямата част от наследството си на него, а не на втората си жена и нейната дъщеря.

" Знаем, че баща Гущеров обожава новата си брачна половинка, а не понася снаха си Светлана. Затова и единственият метод да го умилостивят, са децата, само че като гледаме, отново не върви ", разясняват източниците.

Тагове: Светлана Гущерова Християн Гущеров бременна крава Добромир Гущеров блондинка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР