Вчера се случи дълго чаканото чудо - Боби Михайлов хвърли

...
Вчера се случи дълго чаканото чудо - Боби Михайлов хвърли
Коментари Харесай

Започна се: След Боби Михайлов "гърми" и Наско Сираков! (съпругът на Илиана Раева нежелан от футболните фенове)

Вчера се случи дълго чаканото знамение - Боби Михайлов хвърли оставката си като началник на БФС. Честно казано, никой към този момент не очакваше да го направи при все, че гневът против него е от години, а той все по този начин настойчиво си кюташе. Всеобщото фенско, а и като цяло национално неодобрение против Михайлов обаче, обърнаха каруцата му.

Говори се, че след него няма да има спирка, а ще се стартира поредност от гонения, която ще води Наско Сираков. Мъжът на Илиана Раева е началник на " Левски ", само че почитателите на сините всеобщо стачкуват против него, изключително след вчерашната изненадваща загуба на обичания им отбор.

Много от тях разясняват, че Сираков е забил нож в гърба на сякаш огромния си другар Боби Михайлов. Помним по какъв начин дни преди оставката на Борислав, след митинга в столицата, Наско се обърна персонално към него с думите: " Братле, апелирам те, подай си оставката! ".

Сега сини ентусиасти скандират същото към Наско Сираков и даже го посрещнаха с подобен голям надпис на Герена, който гласеше: " Братле, давай и ти! "...

Едно е несъмнено обаче - за разлика от Боби Михайлов, който от дълго време знае какво му се пече на Д-то, то Наско Сираков е лице на " Левски " от време оно и няма по този начин елементарно да развее бялото знаме. Така че занапред ще става забавно.

Източник: Лупа.бг

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР