Вчера се разрази политически спор между ГЕРБ и БСП, във

...
Вчера се разрази политически спор между ГЕРБ и БСП, във
Коментари Харесай

Републиканци за България: Защо ГЕРБ и БСП не коментираха изборните си резултати в Ракитово

Вчера се развихри политически спор сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, по отношение на резултатите от частичните избори в село Лиляче, община Враца.

Странно, за какво тези две партии не разясниха преди седмица изборните резултати от частичните избори в община Ракитово. Веска Андонова -кандидат на Българска социалистическа партия е трета, а Георги Тупаров е повдигнат от ИК, мълчешком подсилен от ГЕРБ. Каква ли щеше да е реакцията на Борисов, в случай че беше спечелил Георги Тупаров. Предизборната акция на Тупаров беше закрита от Лозана Василева, някогашен зам.-министър на земеделието в кабинета „Борисов 3“ и претендент за народен представител от листата на ГЕРБ, а в деня за размисъл получи поддръжка от Борисов и Найден Шопов – регионален водач за Пазарджик.

Тази негласна поддръжка беше мощно демонстрирана в обществените мрежи и гласоподавателите направиха своя осведомен избор. Изборите бяха извоювани на първи тур от Георги Холянов с 2516 гласа, повдигнат от ИК, тъй като с бъдещата си работа като кмет, дава небосвод за общината и се дистанцира от политическото опълчване.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР