Вчера същото издание алармира, че 43-годишен мъж на име Джон

...
Вчера същото издание алармира, че 43-годишен мъж на име Джон
Коментари Харесай

Аларма! Втори Турист Почина От Страшна Болест След Почивка В Слънчев Бряг!

Вчера същото издание сигнализира, че 43-годишен мъж на име Джон Коуън е умрял след затруднения от дихателната зараза седмица след края на ваканцията си в България.

Втората жертва е 75-годишен мъж - Браян Тейлър. Завръщайки се от почивката си, британецът показал грипоподобни признаци. Влошавайки се, бил признат в интензивно поделение в град Халифакс на 21 юни, където умрял на 17 юли.

Засега не е доказан източникът на болестта, която се предава посредством болестотворни бактерии, всекидневно виреещи в климатичните съоръжения. Една от хипотезите е, че това може да е хотелът в курорта, защото по данни на фамилията на умрелия още четирима негови другари са показали сходни признаци. Друга догадка е да са пипнали вируса в самолета, защото са били на еднакъв полет, написа Офнюз.бг.

Към момента българските здравни управляващи не са коментирали случаите. Очаква се информация от Министерство на здравеопазването по-късно през днешния ден. По данни на в. " Мирър " на място в Слънчев бряг са взети проби от водата, които са негативни.

Семействата на двамата умряли са наели юрист, излиза наяве още от обявата. Според тях още двама души са с доказан резултат за същата зараза, която са преболедували тежко, само че към този момент се възвръщат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР