Вчера Samsung представи новите си смартфон флагмани в серията Galaxy

...
Вчера Samsung представи новите си смартфон флагмани в серията Galaxy
Коментари Харесай

Това е новата флагманска серия Samsung Galaxy S22

Вчера Samsung показа новите си смарт телефон флагмани в серията Galaxy S22. Тя предстоящо включва три модела, Galaxy S22, S22+ и S22 Ultra. В нашия район устройствата употребяват новия чипсет Exynos 2200, който се създава по 4-нанометров развой и включва графичен ускорител AMD RDNA 2. Това разрешава постигането на още по-добро гейминг преживяване, в това число с технологии като ray-tracing.

Сред общите параметри са още сертификацията за прахо- и водоустойчивост IP68, Android 12 с One UI 4.1 и вграден под екрана ултразвуков скенер на отпечатъци. Включена е и поддръжка за декстоп режима DeX, в това число и безжично. Смартфоните имат стерео високоговорители настроени от AKG. В комплект с тях няма зарядни адаптери. Те са в развой на предварителни поръчки до 24 февруари за S22 Ultra. За останалите два модела не е посочена последна дата.

Цялата серия Galaxy S22 ще се поддържа от до четири генерации ъпгрейди на операционната система Android. Това е част от напъните на компанията за по-устойчива промишленост с по-ниско въздействие върху околната среда. Samsung употребява 100% рециклирана хартия за опаковката на Galaxy S22 и защитно фолио, направено от рециклирана пластмаса. Всеки калъф е създаден от UL-сертифицирани, екосъобразни материали – като рециклирани пластмаси или субстанции на биологична основа.

Основният модел в серията разполага с Dynamic AMOLED 2X екран с диагонал 6.1 инча, резолюция Full HD+, бляскавост 1300 нита, периодичност на освежаване до 120 херца (10-120) и защитно покритие Gorilla Glass Victus+. Освен това има отчитане на досег при 240 херца, технология Vision booster и AI технология за ръководство на равнищата на синята светлина. Поддържа се и технология HDR10+. Vision booster е технология за усъвършенстване, която автоматизирано настройва екрана към осветлението в близост и усъвършенства цветовия контрастност.

Освен новият чипсет има още 8GB RAM, 128/256GB RAM и батерия с потенциал 3700mAh с бързо зареждане до 25 вата, както и безжично зареждане. Сред вариантите за свързване са Wi-Fi 6 (Wi-Fi 6E за S22+), Bluetooth 5.2, 5G, NFC и USB Type-C порт. Моделът е с тегло 167 гр., като част от структурата му е от рециклирана пластмаса от риболовен мрежи.

Достигаме и до главната камера, а тя включва 50MP датчик с бленда f/1.8 и оптична система за стабилизация (OIS). Освен това ще има 12MP датчик с ултраширокоъгълен обектив (зрително поле 120 градуса) и 10MP с телефото оптика и OIS с 3-кратен оптичен зуум. Поддържа се запис на видео с резолюция до 8K Super HDR. Добавена е технологията Adaptive Pixel, с която се позволява повече светлина. Селфи камерата е в отвор и е 10-мегапикселова.

Galaxy S22+ резервира главните параметри, само че е с по-големи екран и батерия. Той има 6.6-инчов панел с бляскавост до 1750 нита. Батерията е с потенциал 4500mAh, а бързото жично зареждане е с мощ до 45 вата. Теглото на този модел е 195 гр.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР