Вчера Samsung представи новата серия Galaxy S21, които идват с

...
Вчера Samsung представи новата серия Galaxy S21, които идват с
Коментари Харесай

Galaxy Buds Pro - най-добрите слушалки на Samsung до момента

Вчера Samsung показа новата серия Galaxy S21, които идват с изменен дизайн, мощни камери и очебийно многообразие от екстри и функционалности, съответстващи на модерното всекидневие.
 Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - всичко за новите смарт телефони
Samsung Galaxy S21 - съвършено начало на 2021 година

Новите телефони Galaxy S21 са всичко, което почитателите на Samsung си пожелаха

Освен смарт телефоните обаче, компанията предложи и последващо потомство слушалки в лицето на Galaxy Buds Pro, които взимат най-хубавото от предходните модели, само че и надграждат с усъвършенствания във всяко отношение.

Дизайнът на самите слушалки припомня този на Buds+, а кутийката е съвсем същата като при Buds Live.
 Снимка 513923

Звукът във всяка слушалка идва от 11-милиметров басов представител и 6.5-милиметров драйвър за високи тонове, а през мобилното приложение можем да контролираме с спомагателна точност звуковите характерности.

Вътрешността на Buds Pro е особено проектирана, с цел да не позволява звук от вятър, когато сме на открито, а общо три микрофона се грижат за това гласът ни да е оптимално явен при аудио и видео връзка.

Buds Pro разполагат с към този момент наложителното за този клас джаджи уединяване на страничните шумове (Active Noise Cancellation, ANC), което си взаимодейства и с Ambient Sound - опцията, да чуваме защити звуци от околната среда колкото и когато е нужно.
 Снимка 513921

Слушалките могат автоматизирано да разпознаят по кое време е нужно да понижат музиката или да усилят страничните шумове, тъй че не се постанова да ги вадим или настройваме в допълнение, когато беседваме с някой онлайн.

Разполагат и с Dolby Head Tracking технология, която основава усещане, че аудиото изпълва цялото пространство към нас, а не идва просто от дребни устройства в ушите ни.

Новата Multi Mic Recording функционалност е страхотна за влогърите и хората, които записват видеа от телефона си, защото разрешава звукът да се записва по едно и също време през слушалките и смарт телефона.
 Снимка 513924

Като допълнение, има и нов Game Mode, който свежда забавянето на звука от игрите до най-малко.

Както и останалите Galaxy слушалки, Buds Pro могат да се похвалят с положителни характерности на батериите си.

С включен ANC груповият живот на слушалките и кутийката е 18 часа, а без него - 28 часа.

В рамките на единствено пет минути можем да получим до час живот на батерията, което е много значим детайл за хората със забързано всекидневие.

Buds Pro са налични в общо три цвята - черен, сребърен и виолетов, а от Samsung ще ни дадат и безжично зарядно, в случай че ги поръчаме преди 28 януари.

Цената им е 449 лв. и доставките ще стартират на 29 януари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР