Вчера само за броени часове онлайн потребителите направиха Мегз на

...
Вчера само за броени часове онлайн потребителите направиха Мегз на
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Излагациите на Мегз нямат край! Счупи тъпометъра, но продължава да втрещява с "умозаключенията" си

Вчера единствено за броени часове онлайн потребителите направиха Мегз на дроб сарма. Повод за милиони подигравателни мнения станаха лайв включванията на дизайнерката. Във видеата си тя се оплака, че колата й е спряла, а по-късно я е блъснал и камион.

Днес обаче тя продължи със странните си клипчета. В следващото такова тя разказа какъв " потрес е получила ", когато тежкотоварната машина я е подпряла.

" Бях обезпокоена. Днес към този момент съм добре. Пих мощни хапчета, а по-късно отидох в банката. Там обаче припаднах. Час не знаех къде съм ", споделя тя, триейки сълзите си.

Незнайно по какъв начин обаче дизайнерката свърза инцидентният случай с огромна интрига: " Важно е да видите цената на триумфа в България. Ето това е. Цялата пумия, селия стрес, задачите нерви, здравето ти - всичко. А след това хората споделят - тя е любовница, някои й ги е дал. Ако вие желаете да имате моя живот - не приказвам за парите, жилищата, колите или да имаш всичко, което желаех, а приказвам за това, в случай че искаш да сбъдваш фантазиите си в тая страна се случва ето това ", учудващо по какъв начин стигна до това заключение дизайнерката.

" след 5-6години ще съм измежду най-успелите у нас, само че да знаете, че в България се съумява по този начин. Това беше един от сложните моменти в живота ми ", изцепи се още Мегз.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР