Вчера съдия Росица Славчева официално встъпи в длъжност като заместник

...
Вчера съдия Росица Славчева официално встъпи в длъжност като заместник
Коментари Харесай

Съдия Росица Славчева встъпи в длъжност като зам.-председател на Административен съд-Видин

Вчера арбитър Росица Славчева публично встъпи в служба като заместител на административния началник – заместник-председател на Административен съд – Видин.
Актът за встъпването ¬ѝ в служба бе подписан и връчен от ръководителя на Административен съд – Видин арбитър Антония Генадиева на публична гала, в наличието на съдии и правосъдни чиновници. 
На длъжността „ заместител на административния началник – заместник-председател “, арбитър Славчева е назначена с Решение, взето с Протокол № 20 от 06.06.2023 година на Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет, на съображение член 160, по отношение на чл.168, алинея 2  и член 169, алинея 2 от Закон за съдебната власт, по предложение на административния началник, откакто кандидатурата ѝ единомислещо бе подкрепена от Общото заседание на съдиите при Административен съд – Видин.
Съдия Росица Славчева работи в Административен съд – Видин  от основаването му. Тя е с най-голям сан „ арбитър във Върховен касационен съд и Върховен административен съд “ и с над 23 години професионален опит в органите на правосъдната власт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР