Вчера при разпитите не се установи далил има чадър над

...
Вчера при разпитите не се установи далил има чадър над
Коментари Харесай

Адвокат по делото Семерджиев: Издирва се свидетел по случая

Вчера при разпитите не се откри далил има чадър над Семерджиев. 

Това разяснява пред Нова тв адв. Пламен Димитров, бранител на едно от потърпевшите фамилии.

Преди години е бил хванат с над 4 кг опиати, подписва съглашение с прокуратурата и лежи 8 месеца в пандиза. За да си разреши този човек да влезе в кръстовище с такава висока скорост - 166 км/ч, значи не  се опасява от нищо. Вчера се потвърди, че е имал полицейски лампи в колата, полицейска стоп палка. Той не се е страхувал. Освен това няколко дни при жестокия случай той е бил спрян поради затъмнените стъкла на джипа си и той напълно умерено е обяснил на полицията, че отива да си смъкна гривните, з а да могат да му сложат белезници, уточни юристът.

Вчера на прокурора му стана забавно кои са тези чиновници на Министерство на вътрешните работи, които са отишли на мястото на случая и са го познали по телефона, сподели той.

Полицайката споделя, че инцидентно познава Семерджиев от автомивката. Но пък служителите на реда споделят, че Симона Радева си е миела там колата постоянно, тя знаела къде Семерджиев живее. Оказва се, че в дома му има и нейни движимости, уточни той.

Пък и в случай че някой ви изиска стълба в 11,30 часа вечерта, значи има нещо, нали?, разяснява още той.

Не може стандарта на живот, който Семерджиев води, да се заплаща единствено с приходите от една не изключително посещавана автомивка. Приходите са от друго място, уточни той.

В момента се търси по делото един очевидец, който на фотосите участва на мястото на случая и е бил с каска във въпросната нощ, добави той.

20 години ще лежи, в случай че бъде приет за отговорен, уточни юристът. 

Аз като юрист на едно от пострадилите фамилии се стремя към заслужено наказване. Обявихме и желае от 1,2 млн. лева, защото са петима наследници. Но това, че съда го е приел за разглеждане, не значи, че ще утвърди тези пари, добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР