Вчера при ПТП на пътя Дупница- Самоков/при разклона за с.

...
Вчера при ПТП на пътя Дупница- Самоков/при разклона за с.
Коментари Харесай

Тежки катастрофи с пострадали в Дупнишко

Вчера при ПТП на пътя Дупница- Самоков/при разклона за с. Крайници/ е потърпевш 36-годишен лидер на бус «Пежо». Инцидентът е зародил към 15.00 ч, лидерът на буса опитал да избегне удар с велосипедистка и навлязъл в лентата за насрещно придвижване, челно се е блъснал с т.а. «Ивеко».

Велосипедистката и лидерът на ивекото не са потърпевши, лидерът на буса е настанен в дупнишка болница с заплаха за жиота е.Тестът за приложимост на алкохол на лидера на ивекото е негативен, на потърпевшия лидер е взета кръв за разбор. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известена е прокуратурата.

Вчера на разсъмване лидерът на т.а. МАН с прикачено ремарке е изгубил надзор над автомобила и се е преобърнал в крайпътна канавка.45-годишният лидер и пътуващото с него 14-годишно момче са настанени в дупнишка болница с комоцио и без заплаха за живота. Тестът за приложимост на алкохол на лидера е негативен. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница, известена е прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР