Вчера президентът Владимир Путин обяви, че Русия е изпитала успешно

...
Вчера президентът Владимир Путин обяви, че Русия е изпитала успешно
Коментари Харесай

САЩ безразлични към новото ”непобедимо” оръжие на Русия

Вчера президентът Владимир Путин разгласи, че Русия е изпитала сполучливо свръхзвуковата оръжейна система "Кинжал " , която той дефинира като "непобедимо оръжие ".

В коментар пред телевизия "Фокс нюз " Помпео съобщи, че нищо от речта на Путин пред депутатите за новите типове съветско оръжие на 1 март не го е учудило. Той посочи, че тематиката се следи доста деликатно както от Централно разузнавателно управление на САЩ, по този начин и от Пентагона и американците могат да бъдат сигурни, че службите са ориентират добре в съветските оръжейни стратегии. По думите на Помпео, в случай че Русия и Китай усъвършенстват оръжейните си системи, то Съединени американски щати би трябвало и ще обезпечат съответен отговор.

Междувременно американският министър на защитата Джим Матис, който е на посещаване в Оман, сподели, че новите съветски оръжия оставят Вашингтон апатичен .

"Когато погледнах фрагментите от това, което Путин показа, не виждам никаква смяна в съветския боен потенциал и не виждам системите, за които той приказва, да трансформират съотношението на военната мощ. Те не постановат никаква смяна в нашата политика на обезсърчаване ", посочи той и назова речта на Путин "разочароваща, само че не и изненадваща ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР