Вчера представител на Сара Фъргюсън потвърди новината, че в момента

...
Вчера представител на Сара Фъргюсън потвърди новината, че в момента
Коментари Харесай

Херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън е диагностицирана с рак на гърдата

Вчера представител на Сара Фъргюсън удостовери новината, че сега херцогинята на Йорк се бори със сериозен здравословен проблем.

„ Сара, херцогинята на Йорк, неотдавна беше диагностицирана с ранна форма на рак на гърдата, открита при обикновен мамографски обзор. Тя беше посъветвана да се подложи на интервенция, която мина сполучливо “, се споделя още в изказването от през вчерашния ден.

 сара фъргюсън Getty

Изявлението продължи с благодарността на Сара към лекарите и целия медицински екип, с помощта на които заболяването е видяна в точния момент: „ Заболяването беше без признаци, по тази причина [Сара] има вяра, че нейният опит акцентира значимостта на постоянния скрининг . “

Говорителят на Сара, която е вуйна на принц Уилям и принц Хари , добави, че лекарите дават положителни прогнози за положението ѝ. В момента тя се възвръща от интервенцията в дома си, радвайки се на грижите на своето семейство.

Сара е някогашна брачна половинка на принц Андрю , херцог на Йорк и по-малък брат на крал Чарлз III. Двамата се женят през 1986 година, само че се разделят през 1992 година, финализирайки развода си четири години по-късно (месец преди същото да се случи с Чарлз и Даяна).

Сара и принц Андрю са родители на принцесите Южени и Беатрис.

През годините Фърги, както я назовават всички, се забърква в няколко абсурда .

През август 1992 година са публикувани фотоси, на които американският финансов консултант на име Джон Брайън смуче пръстите ѝ по време на отмора в Южна Франция. През 2010 година тя е записана да взима рушвет от 500 хиляди английски лири в подмяна на информация за някогашния ѝ брачен партньор.

 сара фъргюсън Getty

Въпреки свадите Фърги поддържа близки връзки с някогашната си свекърва, починалата кралица Елизабет, наричайки я „ индивида, който има вяра в мен “ и своя „ най-велик наставник “. „ Мисля си, че почтено казано, свекърва ми беше повече майка за мен, в сравнение с майка ми “, декларира тя в подкаста „ Чай с Туиги “ през август 2021 година

Сара не се причисли към кралското семейство предходната седмица по време на празника Trooping the Colour, който означи първия рожден ден на крал Чарлз III.

Херцогинята не участва и на формалната гала по коронясването на Чарлз през май , като обаче се причисли към кралското семейство  на концерта в чест на краля.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР