Вчера по-голямата част от страната се събуди затрупана от пухкава

...
Вчера по-голямата част от страната се събуди затрупана от пухкава
Коментари Харесай

Биляна Йотовска нагорещява страстите по червено бельо

Вчера по-голямата част от страната се разсъни затрупана от пухкава снежна завивка, стелеща се върху пейзажа на открито. Сякаш пробвайки се да внесе най-малко малко коледно въодушевление, което тази година по изцяло обясними аргументи сякаш отсъства от сърцата на множеството хора, той докара същинска бяла зима... Своя принос даде и Биляна Йотовска, която още веднъж разпали мъжките мечти с нов провокационен кадър.

Привлекателната брюнетка показа в своята персонална Инстаграм страница фотография, на която театралничи пред фотографския обектив единствено по изкушаващо долни дрехи в червен цвят, легнала по стомах върху леглото с балдахин в спалнята на своя дом. Широката и лъчезарна усмивка на лицето ѝ сигурно може да сгрее фена, както и извивките на тялото ѝ, което поддържа както с усилени тренировки във фитнес залата, по този начин и със здравословно хранене, трансформирало се в съществена тематика на двете издадени от нея книги.

Половинката на международния първенец по културизъм Митко Димитров, с който наскоро отпразнуваха 17-годишната си връзка, не е написала обръщение към изображението, поставяйки към него само сърце. Почитателите ѝ обаче нямаха потребност от съответни думи, с цел да оценят уместно фотографията.

" Чар, усмивка, съблазън ", " Много красива и ведра жена ", " Перфектно тяло ", " Колко прелестно и рядко събитие е да видиш хубава и чаровна жена с естествена усмивка " и " Щастливец е Митко " са единствено една дребна част от мненията, редящи се под обявата ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР