Вчера по БНТ се проведе Панорама, в която участваха всички

...
Вчера по БНТ се проведе Панорама, в която участваха всички
Коментари Харесай

Костадинов: България продължава да изнася оръжия и в момента за Украйна

Вчера по Българска национална телевизия се организира " Панорама ", в която участваха всички парламентарно показани партии от 47-то Народно заседание. В нея беше наранена тематиката за войната в Украйна.

" Реално преди по-малко от двадесет години в прилежаща Сърби се случи същото, което в този момент се случва в Русия и Украйна. Тогава, когато имаше експанзия от страна на НАТО, Сърбия беше бомбардирана. България още веднъж оказа помощ, тъй като ние дадохме своето въздушно пространство за самолетите на НАТО, най-много американските, само че също по този начин и британски самолети. Няколко години след военния спор в Косово през 1999 година Косово разгласи самостоятелност едностранно, която към момента не е приета. Само че забавното е, че още веднъж тогава и в този момент се показва двоен стандарт - това, което правеха сърбите с албанците, беше неприятно и сърбите трябваше да бъдат осъдени. Сега това, което вършат украинците с руснаците, е положително и не би трябвало да бъдат наказвани, което няма безусловно никакво логическо пояснение. ", сподели Костадин Костадинов .

Той напомни, че позиция, която " Възраждане " заема още от началото на спора, е медиатор и миротворец.

Костадинов се опълчи на износа на оръжие, който България прави още от началото на войната.

" От началото на войната България изнася оръжия и продължава да изнася и сега за Украйна, въпреки и през медиатори - изкарва нашите оръжия до границата на Румъния с Украйна, и на Полша с Украйна ", сподели Костадинов

Той напомни още, че България никога не би трябвало да се намесва във военния спор, който се води от два приятелски за нас народа и беше безапелационен, че на втори октомври отиваме на референдум, на който ще избираме дали да живеем в спокойно време или българските фамилии ще са изправени пред това мъжете да отидат на война за ползите на американците, в чиято колония е превърната България.

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!

Възраждане за България!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР