Вчера Papi Hans „взриви мрежата“, „хвърли бомбата“ и „нагорещи страстите“

...
Вчера Papi Hans „взриви мрежата“, „хвърли бомбата“ и „нагорещи страстите“
Коментари Харесай

4 житейски урока, които научихме от новата песен на Papi Hans

Вчера Papi Hans „ взриви мрежата “, „ хвърли бомбата “ и „ нагорещи пристрастеностите “ с новата си ария „ Твой “. Очаквахме да забележим следващия предумишлено смешен план, който да ни накара да се усещаме неловко от обстоятелството, че намираме нападателно сексуализирания комизъм за откровено занимателен. Е, вместо това получихме микс от Maluma, нежното алтер его на Тото в „ Чужди усмивки “ и комплициран интелектуалец, който е анатемосан да бъде секси.

Тази ария кара слушателките да си налеят чаша вино и да скърбят за съвършения някогашен сътрудник, който в никакъв случай не са имали. А писателят си остава публицист, без значение от артистичните оръжия, с които избира да доставя посланията си.

Споделяме с вас 4 житейски урока, които Константин Трендафилов преподава в новия си евентуален шлагер. Молим да не ги приемате прекомерно насериозно. Дори Papi Hans не желае това за самия себе си.

 FacingTheSun

„ Сбогом “ е просто „ Довиждане “

Повечето хора сме диагностицирани с необратима податливост към прочувствен мазохизъм и обичаме да оправдаваме неналичието ни на самоконтрол с изкуствено идеализиране на връзки и хора.

Не връщай дарове на някогашни

Освен че е пренебрежение към напъните и времето, които сте вложили във връзката си, не снабдявайте някогашния си сътрудник с нещо, от което може да извлече някаква изгода. Нека плюшената ви панда с размерите на новороден кит остане в дрешника.

 FacingTheSun

Не оставайте сами късно през нощта, тъй като ще наградите някогашния си

Той идва без окултни организационни старания, само че това не значи, че не би трябвало да имате мислено няколко сигурни метода за самоотбрана. За всеки случай.

И мъжкото тяло продава

Насърчаваме да си пуснете песента най-малко 3 пъти: първо за текста, който свири на струните на душата ни; един път за нуждата да разпознаем всички известни българки, които вземат участие в клипа; и трети път, с цел да оценим пълноценно интимните подиуми с всички свои сетива, откакто спрем да получаваме серия от мини сърдечни удари.

 FacingTheSun

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР