Вчера от ведомството алармираха, че , а по този начин

...
Вчера от ведомството алармираха, че , а по този начин
Коментари Харесай

Спортният министър подозира, че документите от БФС липсват още от 2015 г.

Вчера от ведомството сигнализираха, че, а по този метод няма по какъв начин да се направи инспекция.

„ Част от документите, с които разполагаме - сред дирекциите избрани мемоари и от обясненията на чиновниците... Това е изчезнало още през 2015 година “, съобщи пред bTV Василев и разкри, че инспекцията на Министерството е почнала след няколко сигнала.

„ Явно в действителност има хора, които знаят, че този план го няма в министерството. Явно в действителност има хора, които желаят да се ревизира още веднъж. Аз също имах такова предпочитание. Издадох заповед, само че не мога да го ревизира, тъй като го нямам. Не мога да върша инспекции по копия. Не знам дали има копия. По-скоро няма. Не мога да съм сигурен, че това е истинския план “, съобщи още министърът.

Той сигнализира и за допустима подмяна на документите: „ Сега е доста елементарно в Българския футболен съюз да се появи нов план, който след всички инспекции „ санира “, поправя проблемите. И да кажат „ Ние ще ви го дадем “.

„ След като сезираме способените органи, на тях ще им бъде пожелан този план, с цел да забележим дали фактически това е планът, с който са кандидатствали при нас “, добави спортният министър.

Припомняме, че през 2019 година Министерството на младежта и спорта изиска Българският футболен съюз да възвърне непозволено изхарчени над 140 000 лв.. Тогава беше открито, че БФС е плащал за осветяване, съдийска стая и стая за делегата на стадион „ Черноморец “ в Бургас, а там публични мачове от шампионата не са играни. В началото на месец май 2020 година от БФС отхвърлиха изказванията за нецелесъобразни разноски по организацията и не одобриха претенциите за възобновяване на сумата в размер на близо 145 хиляди лв..
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР