Вчера от полицията съобщиха, че жената е арестувана заради кражба,

...
Вчера от полицията съобщиха, че жената е арестувана заради кражба,
Коментари Харесай

Мнимата служителка на Топлофикация била обявена за общодържавно издирване

Вчера от полицията оповестиха, че дамата е задържана поради кражба, откакто се показала за служителка на Топлофикация.

Според първичната информация, по еднакъв метод – представяйки се като служителка или на " Водоснабдяване и канализация " (ВиК), или на топлофикация, арестуваната е направила голям брой аналогични закононарушения.

 

Според проверяващите на 22 август към 15:30 часа от апартамент в кв. „ Борово “ в София обвинената е откраднала хиляда лв. от 89-годишна жена. Тя е направила закононарушението, до момента в който е била търсена, защото е нарушила мярка „ домакински арест “, постановена от Софийския градски съд по друго следствие. То е обвързвано с три сигнала за кражба на непознати движими движимости на обща стойност 1442,99 лв. от владението на разнообразни хора.

 

Прокуратурата е поискала непрекъснатия ѝ арест, само че през декември 2022 година съдът е постановил мярка „ домакински арест “. През юни т.г. обаче в прокуратурата е постъпила информация, че мярката е нарушена, а наблюдаващият прокурор неотложно е постановил задържане за период до 72 часа. На 2 октомври дамата е открита от Министерство на вътрешните работи и е арестувана за 72 часа.

 

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинената.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР