Вчера от погребението на д-р Христодулос Каланзакис демонстративно бе изгонен

...
Вчера от погребението на д-р Христодулос Каланзакис демонстративно бе изгонен
Коментари Харесай

ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ! Скандал на погребението на гръцкия кардиолог, застрелян от български полицай! Нашенецът - униформен от Казанлък, въртял любов с Дешка от...



Вчера от погребението на доктор Христодулос Каланзакис демонстративно бе изпъден брата на брачната половинка му, който отишъл на траурната гала. Джунгла.гр Роднините на убития са упорствали т за ДНК тест на детето на доктор Христодулос Каланзаки, оповестява Български вести. В момента не е ясно къде се намира Мария Говедарова майка на арестуваната българка, която е останала сама с дребното дете и сина си на острова. Според злите езици в селото арестуваната Дешка Говедарова или Дези, както я назовават гърците, е работила като домашна помощничка в дома на доктора, който по-късно се развежда и се дами за нея.

Дешка Говедарова Както стана ясно от следствието българинът е дошъл в петък, в събота е екзекутирал доктора. За реализиране на смъртоносния проект, който е умислен от брачната половинка на жертвата, българина е пътувал два пъти до остров Крит в границите на една седмица. Първото пътешестване е било обвързвано с оглеждане на мястото на закононарушението, както и да се запознае с маршрута на лекаря, за който управляващите са сигурни, че е научил от брачната половинка на жертвата, с която е имал любовни връзки от много години. Второто пътешестване на българина е било ден преди убийството в петък (6/10), когато е дошъл с полет от Александруполи до Сития на остров Крит решен да разстреля противника си.

Българинът Красимир Карчев, разстрелял гръцкия кардиолог Христодулу Каландзаки на остров Крит, е настоящ служител на реда и то потомствен. Баща му също е работел в структурите на Министерство на вътрешните работи. Негови познати обаче описват, че преди повече от десетилетие било закопчано ромче, което след тежък побой издъхнало зад решетките. Малко по-късно бащата на Красимир бил изместен като водач, написа „ Телеграф”. Преди три години той умрял, майката също била покойница. Братът на килъра също бил служител на реда, споделиха осведомени с семейството в Казанлък.

Съседи на Карчев описват, че преди време той продал собствен унаследен апартамент, само че не знаеха детайлности. 37-годишният Красимир Карчев, който е помощник-оперативен в районното ръководство в Казанлък, от година въртял бурна обич с младата брачна половинка на доктора Деси Говедарова Каландзаки, която също е нашенка. Именно погрешната жена на лекаря стои в дъното на покушението му. Тя показала маршрута, откъдето жертвата минава, с цел да може любовникът й да го простреля от засада, както и станало. Датата била съзнателно определена – рождения ден на кардиолога. 63-годишният мъж бил прострелян с 4 патрона в събота сутринта, до момента в който отивал да преглежда пациенти. Ченгето Карчев е разведен и има дете.

Мотивът за покушението било огромното завещание на доктора, на което двамата заговорници желали да сложат ръка, след което умерено да се отдадат на бурната си обич. 73-годишен дядо, който видял Карчев да приготвя засадата, облечен като ловец и с карабина в ръка, обаче объркал пъкления им проект. След това очевидецът забелязал по какъв начин убиецът се отдръпва от мястото на престъплението и подал сигнал в полицията.

Оказало се, че Карчев пристигнал в Гърция особено с цел да извърши поръчката. Запознати настояват, че той си пуснал 3-дневен отпуск, в който написал, че ще бъде отвън страната на 5, 6 и 7 октомври. Щом локалните управляващи го арестували, още същия ден служителят на реда направил цялостни признания.

На разпит била извикана и 35-годишната брачна половинка на убития кардиолог. Първоначално Деси била непробиваема, само че скоро лъснала кореспонденцията й с убиеца директно преди убийството. Така погрешната брачна половинка също се сдобила с обвиняване за убийството на Каландзаки. Ако бъдат приети за отговорни, двамата могат да отнесат доживотни присъди.

l
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР