Вчера от едно писмо от партия излезе информация, която виждаме,

...
Вчера от едно писмо от партия излезе информация, която виждаме,
Коментари Харесай

Нинова: Няма договорка аз да бъда председател на НС


Вчера от едно писмо от партия излезе информация, която виждаме, че четирите партии в бъдещо съдружно държавно управление сме се договорили ръководителят на Народното събрание да се избира на ротационен принцип за по една година от четирите партии и че аз ще съм първият подобен ръководител на Народното събрание. Това изрично не дава отговор на истината.

Това съобщи на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Приключи работата на 18 експертни работни групи. Оттук нататък останаха противоречиви въпроси. Очакваме от мандатоносителя " Продължаваме промяната " да свикат политическата среща на четирите партии, с цел да почистим противоречивите въпроси и да проведем политическия диалог ", сподели тя.

Нинова добави, че желаят да се приготви документално съдружно съглашение с ясни задължения по дати и месеци.

" Нищо от написаното и оповестено за Българска социалистическа партия и като имена от Българска социалистическа партия не дава отговор на истината. Нито едно от имената, които се спрягат, като декларирани от нас, като искания за министри и министерства не дава отговор на истината. Първо, тъй като тези имена не са обсъждани вътре в партията, какъвто е редът на Национален съвет. Ние сме партия с ред и правила ", добави тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР