Вчера около 18:50 ч. на улица в гр. Белослав, 66-годишен

...
Вчера около 18:50 ч. на улица в гр. Белослав, 66-годишен
Коментари Харесай

Блъснаха дете при игра на улицата в Белослав, още трима пострадаха при пътни произшествия във Варна и региона

Вчера към 18:50 ч. на улица в гр. Белослав, 66-годишен лидер на „ Фолксваген Голф “, като не се преценява с държанието на група деца, играещи край платното блъска 8-годишно момиче, което ненадейно подхванало секване пътя. Това оповестиха от пресцентъра на полицията във Варна.

Вследствие на удара детето е получило травма на таз и охлузвания на лакти и палец на ляв крайник, прегледано е в болница, оказана му е здравна помощ и е ориентирано за домашно лекуване.

Пак през вчерашния ден, към 21:15 ч., на улица в гр. Бяла, 16-годишен недееспособен юноша, управлявайки мотоциклет „ Малагути “ с несъобразена скорост губи надзор, излиза вляво от платното за придвижване и се блъска в железен дирек за осветяване. След удара лидерът пада, а мотора продължава придвижването си, като се стопира и пада на пътното платно на към 20 метра от мястото на удара. Водачът е получил фрактури на таз, дясна бедрена става и бедро, настанен в поделение „ Ортопедия “, няма заплаха за живота му.

По-рано, към 16:05 ч., на кръстовището на улиците „ Мир “ и „ Студентска “ във Варна, 24-годишния И. И. от с. Царевци, община Аврен, лидер на „ Опел Астра “ не пропуща и блъска на пешеходна пътека 39-годишен мъж от Варна. Пешеходецът получава травми на глава, стомах и гърди, оказана му е здравна помощ и е настанен в поделение „ Реанимация “, няма заплаха за живота му.

Половин час по-късно до заведение за хранене по пътя Варна – Белослав, 69-годишен лидер на автомобил „ Хонда “, при съществуване на маркировка подхваща неразрешен противоположен завой, лишава преимуществото на „ Мазда 626 “, който се е движел напряко и по този начин се стига до конфликт. 23-годишния лидер на „ Мазда “-та е получил травма на гръден панер, оказана му е здравна помощ в болница и е ориентиран за домашно лекуване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР