Вчера около 13.10 ч., по първокласен път І-6, до разклона

...
Вчера около 13.10 ч., по първокласен път І-6, до разклона
Коментари Харесай

Жена е с опасност за живота след челен удар между две коли край Павел баня

Вчера към 13.10 ч., по първокачествен път І-6, до разклона за гр. Павел баня, се е движел л.а. " Фолксваген ", ръководен от 43-годишна жена. Това оповестиха от ОДМВР-Стара Загора.

Същият ненадейно навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал челно в движещия се в посока запад л.а. " Пежо ", ръководен от 56-годишен мъж.

В резултат на удара лидерката на л.а. „ Фолксваген “ е получила фрактура на ребро, разкъсвания на черен дроб, слезка и бъбрек и разкъсно-контузна рана на левия крайник. Настанена в МБАЛ - Казанлък, с заплаха за живота. Водачът на л.а. „ Пежо “ е получил наблягане в региона на гърдите. Прегледан е и е освободен, без заплаха за живота. Тестван е за приложимост на алкохол, като тестът е негативна.

Пътник на 51 година, който е се е намирал на предната дясна седалка на л.а. „ Пежо “ е получил наблягане на поясен прешлен. Прегледан е и е освободен, без заплаха за живота.

В районно управление (на МВР) - Казанлък е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.343 от Наказателен кодекс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР