Вчера, около 08:00 часа, на бул. «Васил Левски» във Варна,

...
Вчера, около 08:00 часа, на бул. «Васил Левски» във Варна,
Коментари Харесай

Инцидент с автобус на бул. Левски във Варна, жена пострада заради отнето предимство

Вчера, към 08:00 часа, на бул. «Васил Левски» във Варна, на автобусна спирка «Базар Левски», 37-годишната лидерка на «Фолксваген» Е.С. от Варна, навлиза в лентата за рейсове, лишава преимуществото на намиращия се там рейс «Мерцедес» и принуждава неговия лидер да използва внезапно спирачки.

В резултат на това жена (59 г.) пада на пода в транспортното средство. Вследствие на случая тя  получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота, оповестиха от полицията.
По-късно, около 15:10 часа, на бул. «Вл. Варненчик»,  52-годишният лидер на  «Ауди» Р.В. от Варна, заради неспазване на задоволителна отдалеченост, застига и блъска откъм гърба «Хонда», а по-късно и «Фолксваген». Вследствие на случая е потърпевша жена, пътуваща във втория автомобил, която получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 

Вчера вечерта, към 19:00 часа, на Автомагистрала «Хемус», в региона на Провадия, 48-годишният лидер на «Тойота» Й.Й. от Варна, по време на придвижване, губи надзор над автомобила, блъска се в мантинела вляво, а по-късно напуща пътното платно вдясно. Вследствие на случая мъжът е получил травма на глава, кръст и гръден панер, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР