Вчера около 07:30 часа, на кръстовището на крайпътна територия до

...
Вчера около 07:30 часа, на кръстовището на крайпътна територия до
Коментари Харесай

Моторист и колоездач пострадаха заради отнети предимства по улиците на Варна

Вчера към 07:30 часа, на кръстовището на крайпътна територия до бл. 228 в ж.к. «Вл. Варненчик» и ул. «Асен Разцветников», във Варна, лидерът на «Ситроен» Д.Д. (43 г.), при съществуване на пътен знак «СТОП!», не пропуща и блъска велосипед, който се движи там.

Вследствие на случая е потърпевш колоездачът (31 г.), който получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

По-късно, към 13:40 часа, на бул. «Сливница», лидерът на «Киа» С.Н. (39 г.), при маневра за престрояване от дясна в лява лента, не пропуща и блъска мотоциклет «Кавазаки», който се движи там. Вследствие на случая е потърпевш мотоциклетист (46 г.), който получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Пак през вчерашния ден, към 07:50 часа, на светофара в м-ст «Горна Трака», лидерът на незнайно все още транспортно средство, при маневра за изпреварване, удря в лявата част «Ситроен». Вследствие на случая лидерът на втория автомобил (35 година от Варна) получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР