Вчера официално стартира новото издание на кинофестивала София филм фест

...
Вчера официално стартира новото издание на кинофестивала София филм фест
Коментари Харесай

Откриха новия София филм фест на брега

Вчера публично започва новото издание на кинофестивала " София филм фест на брега ". За да поздравят публиката, на сцената на Общинско кино " АБ " в постройката на държавна такса " Адриана Будевска " се качиха проф. Георги Дюлгеров, зам.-кметът Йорданка Ананиева, шефът на театъра Борислав Чакринов, както и членовете на организационния екип Александра Ингилизова и Слави Георгиев.

Тазгодишното 16-то издание на " София филм фест на брега " ще се организира от 15-ти до 23-ти март и се посвещава на Георги Ингилизов, който от самото основаване на фестивала неуморно и безкористно работеше за него.

24 пълнометражни и 12 късометражни кино лентата ще бъдат прожектирани пред бургаската аудитория през 9-те фестивални дни.

9-членно жури ще избере своя любимец измежду 18-те кино лентата в конкурсната стратегия, който ще получи Наградата на Община Бургас " Сребриста чайка ". Успоредно с това публиката гласоподава след всеки филм по шестобалната система, а този с най-висока оценка ще вземе Наградата на публиката.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР