Вчера обърнахме внимание на рекорда, който Спайдърмен: Далече от дома

...
Вчера обърнахме внимание на рекорда, който Спайдърмен: Далече от дома
Коментари Харесай

Спайдърмен, Sony Pictures, Marvel, Disney, Кевин Файги и дойде ли краят на сделката между студиата

Вчера обърнахме внимание на върха, който " Спайдърмен: Далече от вкъщи " сложи за Sony Pictures. Днес имаме още вести към Спайди, само че не сме сигурни по какъв начин да ги приемем.

Добре знаем, че Питър Паркър и супергеройското му алтер его са основани от Стан Лий, а комиксите за него са издавани от Marvel. Sony обаче държат правата за основаването на каквито и да било филми с присъединяване на супергероя.

Между Marvel и Sony имаше договорка, която позволяваше на президента на Marvel Studios Кевин Файги да бъде изпълнителен продуцент на двата кино лентата за Спайдърмен, които са и част от киновселената на Marvel. По този метод да обвърже събитията в двата кино лентата с тези от киновселената.

Било каквото било, както споделят хората, тъй като договорката сред Sony и Marvel е претърпяла промени. Тези промени се показват в това, че Кевин Файги няма да бъде забъркан в подготвяните два кино лентата за Спайдърмен.

Към момента не е ясно по какъв начин отделянето на Файги от плановете за Спайди ще повлияе на бъдещето на супергероя в киновселената на Marvel.

В публично изказване Sony Pictures обявиха, че са разочаровани от решението на Disney и Marvel да прекратят работата на Файги по бъдещите планове. От студиото обаче отдават това на спомагателните задължения, който ще се стоварят на главата на президента на Marvel Studios, с придобиването на героите от Х-Мен и Фантастичната четворка, написа Entertainment Weekly.

Джеръми Ренър, който играе Клинт Бартън (Ястребовото око), реагира стремително на новината в Instagram. Той разгласява фотография на героя си от " Отмъсителите: Краят ", а под нея помоли Sony да върнат Спайдърмен назад на Marvel, където принадлежи. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР