Вчера никоя от нас не е чула мъжа си. Но

...
Вчера никоя от нас не е чула мъжа си. Но
Коментари Харесай

Бомба се взривила до български кораб в Мариопул

" Вчера никоя от нас не е чула мъжа си. Но преди този момент се виждаше, че са много обезпокоени. Последната ни информация е, че от няколко дни се водят боеве на пристанището. Една бомба е паднала доста близо до кораба и има по обшивката на корпуса огромни вдлъбнатини. От шрапнели има напукани прозорци. Има дупки по горната част на корпуса ", съобщи Севдалина Стоянова.

17 българи са блокирани към този момент повече от месец на плавателния съд, който не може да излезе от пристанището поради военните дейности в Украйна.

Близките и роднините на моряците са мощно обезпокоени, защото последната информация, която излезе, е, че корабът е бил под обстрел.

Според Стоянова провизиите на моряците свършват.

По думите й евакуация е препоръчана на моряците преди към десетина дни от жена, която се е свързала със ситуационния център. Оттам било препоръчано моряците да слязат от кораба и да се качат на рейс.

" Това беше, до момента в който се стреляха там. Трябваше да слязат, да минат до момента в който се стрелят бойците и да се качат на него. Това е самоубийство. Отказали са ", съобщи Севделина Стоянова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР