Вчера не е имало консултации, имаше представяне на проектокабинет. Какво

...
Вчера не е имало консултации, имаше представяне на проектокабинет. Какво
Коментари Харесай

Тошко Йорданов разяснява политиката: Слави Трифонов не се бърка на министрите

Вчера не е имало съвещания, имаше показване на проектокабинет. Какво друго да си кажем – пристигнаха партиите, представихме го, водиха си бележки. Не водим диалози по състава на кабинета, не са ни поставяли условия. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на „ ИТН ” (ИТН) Тошко Йорданов.

Има три или четири говорящи глави, които приказват и цитират разнообразни неща, продължи Йорданов по адрес на, че ИБГНИ (Изправи се БГ! Ние идваме) може и да не поддържат новото държавно управление.
 Ключов консултант на президента видя координиране сред Слави Трифонов и Движение за права и свободи, може би инцидентно Ключов консултант на президента видя координиране сред Слави Трифонов и Движение за права и свободи, може би инцидентно
Може би някакъв тип координиране с някакъв различен тип политически фактори - освен партии, а субекти, които се занимават с политика. Това...

Цялата тематика със съглашението е много преекспонирана и се употребява от някои сътрудници, когато няма какво да кажат, отсече Йорданов пред bTV.

Никой не идва принудително. Отказали сме да разчитаме каквито и да е знаци от тяхна страна, сподели още лицето на Има Такъв Народ в Народното събрание по адрес на отсъствието на Христо Иванов и Атанас Атанасов. „ Интересно ми е какво значи не участваме в инсценировки ”, продължи Йорданов, откакто все пак представители на „ Демократична България ” (ДБ) са пристигнали на представянето на проектокабинета. „ В обединяването „ Демократична България ” всеки човек си има лично мнение ”, добави Йорданов, визирайки знакова обява на общинския консултант от Демократична България в София и някогашен арбитър Методи Лалов. Лалов напомни думи на претендента за правосъден министър Момчил Иванов във Facebook.



Всички сме били там (бел. ред. – на Орлов мост), митинги сме правили. След всички безспорни съвпадения в политиките и концепциите не мога да разясня и разбирам, изясни Йорданов за обстановката с Демократична България.

Нямаме общи цели с Движение за права и свободи, нямаме предпочитание да вършим обединения, експертни групи, а и те са част от управническия модел в последното над едно десетилетие. Нямаме предпочитание да водим каквито и да е диалози с този политически индивид, сподели Йорданов.
 Ето я цялостната с неточности покана от Има Такъв Народ до партиите, подписана от Тошко Йорданов Ето я цялостната с неточности покана от Има Такъв Народ до партиите, подписана от Тошко Йорданов
Депутатът от " Изправи се БГ! Ние идваме! " адв. Николай Хаджигенов разгласява във Фейсбук поканата, която от " ИТН " са изпрат...

Според думите на Йорданов, проектоправителството било определено по експертиза, хората в него „ от години ” работели по политики и зад тях е имало специалисти. Слави Трифонов не се бърка в работата на обособените проектоминистри. " Престанете да мислите в бойкоборисовщини ", настоя Йорданов. От три години в партията има ясно профилиране – кой от какво схваща, добави ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ. " Все едно да ви докарам като редактор някой, който се занимава с минно дело ", даде образец той.

" Просто обстановката беше такава, даде изявление пред мен. Важното е какво се споделя, а пред кого ", сподели Йорданов. " Тежестта на феновете е по-голяма във Facebook, в сравнение с в bTV ", добави Йорданов след лека престрелка на тематика какво значи пред заместника си.

" Николай Василев е прелестен икономист и финансист и ни оказва помощ от години ", сподели Йорданов и отхвърли той да има в този момент въздействие в новото държавно управление.

За Петър Илиев и за какво той е препоръчан за Министерство на вътрешните работи министър, вместо проф. Николай Радулов, който в началото беше гласен за поста, отговорът на Тошко Йорданов беше, че при първото предложение на Има Такъв Народ за държавно управление нямало поддръжка. По думите на Йорданов, Илиев ги съветвал за референдума от 2016 година " по избор " т.е. бил един от Има Такъв Народ, а е съветвал Българска социалистическа партия за конституционни тъжби евентуално по контракт. Илиев структурирал въпросите от референдума, съобщи Йорданов.

" Ние не слагаме хора, които няма да се оправят ", безапелационен беше Йорданов. И добави, че " не е било това, което всеобщо тиражирахте и провокира лукав смях измежду нашата група " по адрес на - на доста по-ранен стадий имало такова разискване.
 Христо Иванов пита Има Такъв Народ: Ще изолираме ли от ръководството и Движение за права и свободи, освен ГЕРБ? Христо Иванов пита Има Такъв Народ: Ще изолираме ли от ръководството и Движение за права и свободи, освен ГЕРБ?
Председателят на „ Демократична България “ Христо Иванов разяснява създалото се напрежение последните два дни с „ Има та...

" Умен, образован мъж, само че не му пречи да приказва тъпотии. Съжалявам, само че господин Петков беше по-добре да отговори на. Към него беше заложен въпрос и надлежно почва да се размахва Движение за права и свободи ", съобщи Йорданов.

Ако се стигне до нови избори, отговорността ще е на тези, които не са подкрепили държавното управление, счита Йорданов. Той вижда препоръчаното от Има Такъв Народ държавно управление като нещо, което ще разгради " гербаджийския модел ". Когато това не бъде подкрепяно, какво се получава, попита Йорданов и добави, че " всички, даже в протестните партии, са доста, но доста някогашни ".

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР