Вчера Народното събрание и правителството отстъпиха и на Румъния правото

...
Вчера Народното събрание и правителството отстъпиха и на Румъния правото
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Възраждане е против предоставянето на държавния ни суверенитет

„ Вчера Народното събрание и държавното управление отстъпиха и на Румъния правото да употребява своите военни самолети за защита на въздушното ни пространство. “ Това написа в лекар Костадин Костадинов от " Възраждане ".
„ Казвам и на Румъния, тъй като още преди години България даде това право на Съединени американски щати. А преди три години Каракачанов подписа контракт и с Турция. Така и турските самолети гладко навлизат в България . Законно и изцяло непринудено българските ръководещи, включително и сякаш опозиционните партии, отстъпиха за следващ път държавният ни суверенитет на непознати страни. “, прибавя той.
 Необичайно висока интензивност на съветските военни самолети записва НАТО Необичайно висока интензивност на съветските военни самолети записва НАТО
Необичайна интензивност на съветски бойни самолети записва НАТО, оповестяват от централата на пакта в Брюксел. Алиансът е разпознал шес...
Костадинов показва, че партията е изрично срещу даването на държавния ни суверенитет . " Това е главната причина, заради която считаме, че е извънредно време за референдум за участието на България в! Единствената мощ, която е призована съгласно българската Конституция, да брани независимостта и териториалната целокупност на страната ни, е българската армия! " Възраждане " ще работи за цялостно възобновяване на отбранителния потенциал на България и за наказване на отговорните за унищожаването на българската войска! ", споделя в умозаключение Костадин Костадинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР