Вчера на Световното изложение Global Resource Exhibition, компанията Leagoo представи

...
Вчера на Световното изложение Global Resource Exhibition, компанията Leagoo представи
Коментари Харесай

Leagoo представи флагманите: S10 с 3 камери и S9 Pro с батерия 5000 mah

Вчера на Световното ревю Global Resource Exhibition, компанията Leagoo показа два от новите си флагмана: Leagoo S9 Pro и Leagoo 10.

Leagoo S10

Наследникът на S9, Leagoo S10 удостовери съвсем всеки информативен теч, който се появи в дните преди неговото показване. И макар, че чипсетът към момента не е доказан, устройството се предлага с 6-инчов екран и голям размер RAM памет: 6 GB или 8 GB оперативна памет, според от определения модел. Той има три разновидността на потенциала на вграденото вместилище: 64 GB, 128 GB и 256 GB. Освен функционалността Face ID, той също е екипиран със сензорен скенер на пръстови отпечатъци.



Особеност на апарата е задният му панел, на който се намира тройната камера. Отзад телефонът доста наподобява на Huawei P20 Pro.

Leagoo S9 Pro

Заедно с Leagoo S10 се появи и Pro-версията на към този момент добре известния S9. Leagoo S9 Pro е оборудван с 6,18-инчов екран с FHD + резолюция и чипсета MT6763 дружно с 4 GB оперативна памет и 64 GB вградена база. Освен това, макар, че телефонът е с тъничък профил, той е оборудван с по-голяма батерия, чийто потенциал е 5000 mah с поддръжка на 9 V/2А. Освен това, той има двойна задна камера с фото-модулите 13 MP + 2 MP.



Цените и достъпността на двете устройства ще бъдат оповестени по-късно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР