Вчера на няколко пъти преди вечерните новини на Нова тв,

...
Вчера на няколко пъти преди вечерните новини на Нова тв,
Коментари Харесай

Защо Нова ТВ отрязаха думите за ошфорните компании на Гинка /ЧЕЗ/? Кой или той изчисти вчерашния откъс?!

Вчера на няколко пъти преди вечерните вести на Нова тв, бе обявено изявлението на Виктор Николаев, където в къс фрагмент от изявлението Гинка Върбакова, „ краен притежател на ЧЕЗ “, изрича, че няма „ оШфорни компании “. АФЕРА мигновено улови неуместната „ неточност “ и писа за това!
Още нощес прогнозирахме, че този фрагмент ще бъде отсечен през днешния ден в излъчнането на цялото изявление и се оказахме безапелационни прави.
Защо Нова тв отрязаха думите за „ оШфорните компании “ на Гинка Върбакова? Кой почисти вчерашния фрагмент от изявлението и за какво?
Гинка била доста афектирана, че и казвали на малко име, и че никой не я бил потърсил да се запознае с нея, а съгласно не от една година било обществено, че тъкмо тя щяла да купува ЧЕЗ.
Гинка обаче първо даде АНОНИМНО ИНТЕРВЮ В Българска телеграфна агенция, без фотография, без създател на изявлението, безусловно пропагандно изявление, което потресе както обществеността, по този начин и медийните среди. След което се наложи тези, които стоят зад Гинка, да замажат гафа и потеглиха да я осветяват.
И отново се набучиха.
Защото – изявлението на сякаш „ спокойната “ Гинка, която твърди, че е сама, други няма, и че всичко е наред със договорката, НЕ БЕ ДАДЕНО НА ЖИВО, В СТУДИОТО НА Народоосвободителна въстаническа армия ТЕЛЕВИЗИЯ, а бе направено на ЗАПИС.
Когато едно изявление е правено на ЗАПИС, малкия екран може да си го инсталира както си изиска, да почисти всички тези неща, които желае, и да го фризира по този начин, че скрити да останат тъкмо детайлите, които изясняват всичко. Защото камерата в никакъв случай не лъже. Журналята – да!, само че камерата – не! Снощи бяха изтървали фразата с „ оШфорните компании “, само че както виждаме през днешния ден – шат! с монтажната „ ножица “ и тази фраза към този момент я няма!
АФЕРА още нощес предвижда, че изреченото от Гинка Върбакова, че нямала „ оШфорни акции “ ще бъде изрязано през днешния ден и няма да излезе по телезивията. Особено след всеобщите насмешки в обществените мрежи.
И тъкмо по този начин стана.
Така, опитващите се да ни покажат Гинка – независимата бизнесменка, се нахакаха сами отново.
Иначе Гинка рече, че „ това е компания, зад която стоят моите компании… “, „ компанията, която е основана е основана особено зад договорката “, „ крайният притежател в тези централи съм аз “, „ да, ние сме милионери “, „ сменя се собствеността, не се сменя ръководството, да успокоя потребителите “, „ собствеността не трансформира крайната цена на тока “…
Гинка Върбакова ни уведоми и че изпуснала полета до Прага и „ багажа ни отпътува, контракта беше там, в тежкия куфар, който тежеше 15 килограма… “
Няма какво повече да прибавим. Само глупак може да продължава да си мисли, че при подобен КОНТРОЛИРАН МЕДИЕН ПЛАСМЕНТ, и то изпълнен дърварски, зад Гинка не седи Той./ Afera.bg
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР